Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Χειρο_ποιείν - Λευκάδα: σεμινάρια Decoupage!

Επόμενο σεμινάριο, Τρίτη 14 Οκτωβρίου..



Μία διαφορετική τεχνική παλαίωσης με ειδική πάστα θα είναι το βασικό θέμα του επόμενου σεμιναρίου! Χρησιμοποιώντας το συνδυαστικά με πολλές ακόμη τεχνικές θα φτάσουμε στο ξεχωριστό αποτελέσμα των φωτογραφιών.

Με τα κατάλληλα υλικά και την σωστή καθοδήγηση μπορούμε να μετατρέψουμε ακόμα και τα πιο απλά πράγματα σε μοναδικά έργα τέχνης...

Περνώντας 3 δημιουργικές ώρες, θα μεταμορφώσουμε μία μεγάλη επιφάνεια κοπής (36*15,5 cm) σε μοναδικό διακοσμητικό τοίχου, το οποίο μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει σαν  ημερολόγιο ή σημειωματάριο!


Χαρτοπετσέτες, χαρτια decoupage, χρώματα, stencils είναι μόνο κάποια από τα υλικά που θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε.. Επιπλέον θα δείξουμε πως μπορούμε να γράφουμε το δικό μας κείμενο πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος οι συμμετέχοντες θα φύγουν με την δική τους δημιουργία!

 Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου:  Τρίτη 14 Οκτωβρίου, 17:30-20:30

 Κόστος συμμετοχής :16 Ευρώ

Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.


Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση. 




Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.xeiropoiein-deco.gr/index.php/our-news/46-επόμενο-σεμινάριο,-τρίτη-14-οκτωβρίου


Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
_γιατί η γνώμη σας μετράει_

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...