Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, Χριστουγεννιάτικη μπάλα από plexiglass!



Οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς πρέπει να μπούμε σιγά σιγά στο κλίμα των Χριστουγέννων, όπως πάντα με δημιουργική διάθεση!



Οι τεχνικές που διδάσκουμε, παρά την εντυπωσιακή τους όψη απευθύνονται σε όλους όσους έχουν όρεξη για δημιουργία, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες δεξιότητες ή γνώσεις! Από τις πρώτες τάξεις του γυμνασίου, με την καθοδήγησή μας άτομα όλων των ηλικιών μπορούν να φτάσουν σε μοναδικές δημιουργίες..

Μέσα από την δημιουργία μοναδικών Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, μαθαίνουμε νέες τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και στις επόμενες κατασκευές μας, αφού  χρησιμοποιούμε πολλά ξεχωριστά υλικά πάνω σε επιφάνειες από κάθε είδους υλικά!!

Σαν πρώτο Χριστουγεννιάτικο σεμινάριο για φέτος επιλέξαμε μία μεγάλη μπάλα από plexiglass..
Τεχνική θαμπώματος για πλαστικό και γυαλί, χρύσωμα, 3d μοτίβα και πολλά άλλα θα μάθουν όσοι παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο μάθημα..

Η μπάλα μας θα δουλεφτεί με διαφορετικό τρόπο εσωτερικά και διαφορετικό εξωτερικά, από την αρχή μέχρι το τέλος..


 
Όπως σε κάθε μας συνάντηση παρέχουμε όλα τα υλικά και εργαλεία και στο τέλος ο κάθε συμμετεχοντας θα φύγει με την δική του δημιουργία.


  Μην ξεχνάτε τις μεγάλες μας ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους μαθητές μας και αυστηρά ΜΟΝΟ για την ημέρα διεξαγωγής των σεμιναρίων..
 
Όσοι συμμετέχοντες θέλουν να επαναλάβουν την κατασκευή και μόνοι τους στον δικό τους χώρο, θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα υλικά που χρησιμοποίησαν στο μάθημα με έκπτωση 10%!


ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ, και κερδίστε και οι δύο 10% έκπτωση στο κόστος του σεμινάριου.. Έτσι, από εδώ και στο εξής κάθε πελάτης που έχει συμμετάσχει έστω και μία φορά σε εργαστήριο μας, μπορεί να φέρνει έναν φίλο του ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ σε κάποιο σεμινάριο. Αρκεί η αναφορά των ονομάτων κατά την δήλωση συμμετοχής και κερδίζουν και οι 2 αυτόματα 10% έκπτωση στο μάθημα..
 
Ελεύθερη επιλογή μοτίβου.



 Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής σεμιναρίου:  Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, 17:30-20:30



 Κόστος συμμετοχής : 17 Ευρώ (Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και εργαλεία, ΕΚΤΟΣ από την μεταλλική βάση της φωτογραφίας)



Περιορισμένος αριθμός θέσεων




Περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές στο 2645300951 κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος ή μέσω e-mail στο xeiropoiein@xeiropoiein-deco.gr.


Για ακόμη μια φορά παρακαλούμε όσους κλείσουν θέση και για οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρουν να έρθουν να μας ενημερώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μία έγκαιρη ενημέρωση δείχνει σεβασμό σε εμάς, την δουλειά μας και σε κάποιους ακόμη που ίσως περιμένουν μία ακύρωση. 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποίηουμε ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση με θέμα το πως μπορείτε να κολλήσετε την χαρτοπετσέτα σας χωρίς ζάρες!
Η παρουσίαση θα διαρκέσει μία ώρα περίπου και για την συμμετοχή σας απαιτείται κράτηση. 

 
 

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και πολλά υλικά για τις δημιουργίες σας μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.xeiropoiein-deco.gr/
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια:

  1. Χαρούμενη και όμορφη εφαρμογή για το δένδρο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχες χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες!
    Ειλικρινά πανέμορφες!
    Ελπίζω να σε βρίσκω καλά!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!
_γιατί η γνώμη σας μετράει_

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...